Huisstijl ontwerp

Wil je naast je logo ook een compleet nieuwe huisstijl voor je bedrijf? Ook dan ben je bij Mebbdesign aan het juiste adres. Wij hebben een pakket samengesteld voor het ontwerpen van onder andere je briefpapier, enveloppe en visitekaartje.

settings
piggy-bank

De prijs

Misschien wel de belangrijkste vraag die je hebt, “wat gaat het kosten?”. Wij werken altijd met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bij het huisstijl ontwerp zijn alle ontwerprondes inbegrepen. Het maakt dus niet uit of je al na 1 ronde of pas na 6 rondes tevreden bent, we brengen je niks extra in rekening. Afhankelijk van je wensen en budget, kun je kiezen uit een aantal pakketten.

Het laten ontwerpen van je huisstijl kan bij ons al vanaf € 79,- euro exclusief btw wanneer je dit bestelt in combinatie met een van onze Logo ontwerp pakketten.

Huisstijl ontwerp pakketten

Hieronder vind je een overzicht van de pakketten die we aanbieden. Bij ieder pakket staat vermeld wat is inbegrepen en wat je kunt verwachten. De prijzen zijn alleen voor het ontwerpen van de huisstijl. De eventuele kosten voor het logo pakket komen hier nog bij. Indien je geen logo pakket nodig hebt, gelden de prijzen in de laatste rij van onderstaande tabel. De prijzen zijn exclusief btw.

Huisstijl S

bike

Huisstijl M

car

Huisstijl L

aeroplane

Ontwerp van visitekaartje

Ontwerp van briefpapier

Ontwerp van enveloppe

Ontwerp van vervolgpapier

Oplevering 2e visitekaartje

Levertijd eerste voorbeelden

.jpg bestanden

.pdf bestanden

.pdf drukbestanden

Ja

Ja

Nee

Nee

Nee

2 werkdagen*

Ja

Ja

Alleen visitekaartje

Ja

Ja

Nee

Nee

Nee

2 werkdagen*

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

ja

Ja

Ja

2 werkdagen*

Ja

Ja

Ja

Prijs i.c.m. logo pakket

Prijs zonder logo pakket

€79,-

€89,-

€109,-

€ 129,-

€ 139,-

€ 159,-

Oplevering van de huisstijl bestanden

Wanneer je opdracht volledig is afgerond krijg je van ons alle bestanden toegestuurd. Standaard leveren wij het logo op in 3 formaten (2000px, 1000px en 500px breed) en in bestandstypen .jpg en .png. De meeste klanten hebben genoeg aan deze bestanden voor toepassing op bijvoorbeeld hun website of voor het gebruik in Microsoft Office. Indien je specifieke afmetingen nodig hebt, kun je dat altijd aan ons doorgeven.

Soms hebben klanten ook een zogeheten vectorbestand nodig. Een vectorbestand kan bijvoorbeeld een drukker oneindig uitvergroten zonder kwaliteitsverlies. Een vectorbestand is vaak nodig wanneer je een groot spandoek wilt laten drukken of bestickering op een auto wilt laten aanbrengen. Aangezien niet iedereen een vectorbestand nodig heeft, brengen wij de opmaak en oplevering daarvan apart in rekening. Dit bestand kun je altijd bij- of nabestellen en de extra kosten bedragen € 16,25 exclusief btw.

De meeste bedrijven sturen hun post tegenwoordig digitaal en daardoor wordt vaak alleen een visitekaartje nog fysiek gedrukt. Van het briefpapier, de enveloppe en het visitekaartje krijg je daarom bij ieder pakket standaard een .jpg en .pdf bestand. Het visitekaartje wordt bij ieder pakket drukklaar aangeleverd. Bij de twee duurste pakketten zijn ook alle andere drukbestanden inbegrepen. Natuurlijk kunnen andere ontwerpen en eventueel drukbestanden bij ieder pakket altijd worden bijbesteld.